Betaalmethoden


Baitboats-Rotterdam
Bank: RABOBANK
Rekeningnr/ Accountnumber: 15.98.77.881
BIC: RABONL2U
IBAN: NL 70 RABO 01 59 87 78 81

Met welke methoden kan ik betalen bij Baitboats-Rotterdam?
U kunt bij Baitboats-Rotterdam (afhankelijk van wat u bestelt) op één of meer van de volgende manieren betalen:

Afhalen in de winkel (geen extra kosten):
De door u bestelde artikelen kunnen in de winkel afgehaald worden. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Let er wel op dat bij de bestelling aangeeft dat u de artikelen wilt op komen halen in de winkel. Tijdens het bestelproces zal worden gevraagd of u de artikelen wilt komen ophalen of wilt laten verzenden. Ter plekke kunt u pinnen, cash betalen of met creditcard betalen.

Adres winkel:
Middeldijk 56a / unit 22
2992 SJ
Barendrecht

IDeal via Mollie(geen extra kosten):
Deze betaalmethode is voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bancontact/ Mister Cash via Mollie (geen extra kosten):
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke bankpas due gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.  De kaart kan zowel on- als offline wordne gebruikt om mee te betalen. Mister Cash is momenteel een grote bekende onder de Belgische consumenten.

PayPal:
Paypal is een internationaal internet betalingssysteem voor iedereen die een email adres heeft. U kunt veilig online betalen, gebruik makend van uw creditcard of uw bankrekeningnummer.

Paypal veilig?
Ja, Paypal gebruikt SSL technologie om uw informatie versleuteld en veilig over het internet te versturen. De ontvanger krijgt geen gevoelige financiële informatie zoals uw creditcard- of uw bankrekeningnummer te zien. Alleen PayPal en de creditcardmaatschappij zien en bewaren deze gevoelige informatie achter zwaar beveiligde deuren. Op deze wijze hoeft u zich dus geen zorgen te maken bij betalingen aan personen die u niet kent.

Betalen via factuur (2,50 administratiekosten):
Het is bij Baitboats-Rotterdam ook mogelijk om via factuur te betalen. Tijdens het bestelproces kunt u hiervoor kiezen. Let wel op, dat wij de artikelen pas uitleveren zodra het geld op onze bankrekening staat bijgeschreven. Zodra u uw orderbevestiging ontvangt, maken wij de factuur op die u via e-mail zult ontvangen. Daarop staan de ordergegevens en betaalgegevens vermeld. Als u voor deze betaalmethode kiest, zal de levertijd iets langer duren t.o.v. de overige betaalmethoden die wij u aanbieden.

Bankoverschrijving vooraf (2,50 administratiekosten):
Vooraf per bank geld overschrijven naar Baitboats-Rotterdam is geen enkel probleem. In het bestelproces heeft u deze keuze. Zodra het geld op de rekening staat van Baitboats-Rotterdam, gaan wij over tot verzending.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »